Förverkliga dina drömmar

Nordiska Privatlån är ett lån utan säkerhet som ger dig möjlighet att förverkliga dina drömmar. Kanske är det dags för en efterlängtad renovering, resan du drömt om länge, en ny bil eller helt enkelt att möblera hemmet. Då kan Nordiska Privatlån vara ett välkommet tillskott.

Individuell ränta från 4,95%
Låna upp till 250 000 kr
Samla dina småkrediter och sänk din månadskostnad
Du ansöker enkelt online
Utbetalning inom några dagar

LÄS MER OCH ANSÖK

Ansök om Nordiska Privatlån

Du ansöker om lånet via formuläret nedan. Ange vilket belopp, och vilken återbetalningstid du önskar för ditt lån. Kostnadsexemplet nedan visar inte din slutgiltiga kostnad utan är endast en riktlinje med en exempelränta på 6,95%. Räntan är individuell och ligger mellan 4,95% och 14,95%. Ange sedan dina personuppgifter och nuvarande situation. Efter genomförd ansökan kommer en kreditupplysning hämtas. Har du frågor om ansökan och privatlån, kontakta oss via kundtjanst@nordiska.se

Alltid öppet
På Mina Sidor har du alltid full kontroll över dina konton och sparade pengar. Gör en insättning eller begär ett uttag oavsett tid på dygnet.

Lätt att räkna
Redan första dagen kommer du kunna se hur mycket pengar du kan ta ut den dagen du slutar spara.

Vi hjälper dig
Vi vill ha glada kunder som stannar länge. Något vi tycker ska förtjänas. Därför gör vi vad vi kan för att hjälpa dig när du behöver det.

*Observera att det kan ta upp till 3 bankdagar innan insättning syns på ditt konto.

Vår strävan

En glad kund gör en lång kund.

Liksom de flesta företag jobbar vi hårt för att våra kunder ska vilja stanna hos oss. Sen strävar vi också efter att få fler nya kunder. Varje dag. Det hjälper oss förstå hur viktigt det är att göra vårt yttersta för alla våra kunder. En glad kund är en lång kund brukar vi säga. Och en lång kund är en bra kund.

Vi hoppas att du vill vara både glad och lång så slå oss en signal på 08-23 28 00 eller skicka ett mejl så hör vi av oss.
ranktrackr.net