Logotype

Logga in

Trainee Operations

Vill du vara med på ett bolags­ snabbväxande resa inom finans­branschen?

Om tjänsten

I rollen kommer du att arbeta heltid på vårt kontor på Humlegårdsgatan 14 i Stockholm med ca. 30 andra medarbetare med hög kompetens. Du kommer att arbeta i ett mindre team med drivna kollegor men samtidigt ha kontakt med bolagets övriga funktioner. Inom bolaget finns goda utvecklingsmöjligheter och du kommer in i en mycket spännande fas i bolagets resa. Det kommer alltid att finnas arbetsuppgifter och mycket att lära sig. Anställningen är en perfekt instegsroll på Nordiska där arbetsuppgifterna initialt innefattar:

  • Administration kopplad till sparkonton och utlåning
  • Transaktionsavstämning och filhantering
  • Kontakt med kunder och partners
  • Analys och problemlösning

Vem vi söker

För att vara aktuell för rollen krävs det att du har universitetsexamen inom ekonomi/civilingenjör eller statistik och är flytande i svenska och engelska. För att lyckas i rollen tror vi att du som person är snabblärd, självständig och har en hög arbetsmoral. Vidare ser vi att du är strukturerad, kommunikativ och har en positiv inställning till ditt arbete. Du trivs med att samarbeta och har ett har ett öga för detaljer. Goda kunskaper inom Excel och en analytisk förmåga underlättar. Meriterande är det också om du har:

  • Erfarenhet från bank eller kreditmarknads­bolag
  • Erfarenhet från kundtjänst och/eller kundrelationer

Vilka vi är

Nordiska är ett kreditmarknads­bolag som hjälper företag och privat­personer att genomföra fler affärer. Vi har själva vårt ursprung i en stark entreprenörsanda och gör också därför vårt yttersta för att hjälpa våra kunder till rätt finans­iering. Bolaget grundades i sin nuvarande form 2014 och är i dagsläget verksamt i Sverige, Finland och Tyskland och erbjuder krediter till företag och privat­personer, med eller utan säkerhet, samt sparkonton med statlig insättnings­garanti. Under föregående år öppnade Nordiska ett kontor i Sundsvall med fokus på teknikutveckling. Fler och nöjdare kunder är i kikaren varför vi nu behöver ytterligare förstärkning till Operations.

Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning. Vi ser fram emot din ansökan, som ska innehålla CV, personligt brev och akademiska meriter. Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning. Urval och intervjuer sker löpande.

För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta William Enders via william.enders@nordiska.com