Logotype

Logga in

Erfaren Kredithandläggare

Har du ett antal års erfarenhet av att hantera krediter och vill vara med på ett bolags­ snabbväxande resa inom finans­branschen?

Om tjänsten

I rollen kommer du att arbeta heltid på vårt kontor på Humlegårdsgatan 14 i Stockholm med ca. 30 andra medarbetare med hög kompetens. Du kommer att arbeta i ett mindre team men samtidigt ha kontakt med bolagets övriga funktioner. Rollen innebär även att du på sikt kommer få relativt mycket ansvar varför vi söker en pålitlig medarbetare med erfarenhet av administration av krediter. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå av:

  • Kreditadministration
  • Hantering av säkerheter
  • Administration kopplat till sparkonton
  • Kontakt med kunder och partners

Vem vi söker

För att vara aktuell för rollen krävs att du har minst 3–5 års erfarenhet från handläggning av krediter på bank eller kreditmarknads­bolag. Vi ser också att du har erfarenhet av säkerheter såsom exempelvis pant i fastighet, företagsinteckningar och proprieborgen. För att lyckas i rollen tror vi att du som person är snabblärd, självständig och är prestigelös. Du trivs med att samarbeta och har ett har ett öga för detaljer. Meriterande är det också om du har:

  • Universitetsexamen inom ekonomi/civilingenjör eller statistik
  • Erfarenhet från kundtjänst och långvariga kundrelationer

Vilka vi är

Nordiska är ett kreditmarknads­bolag som hjälper företag och privat­personer att genomföra fler affärer. Vi har själva vårt ursprung i en stark entreprenörsanda och gör också därför vårt yttersta för att hjälpa våra kunder till rätt finans­iering. Bolaget grundades i sin nuvarande form 2014 och är i dagsläget verksamt i Sverige, Finland och Tyskland och erbjuder krediter till företag och privat­personer, med eller utan säkerhet, samt sparkonton med statlig insättnings­garanti. Under föregående år öppnade Nordiska ett kontor i Sundsvall med fokus på teknikutveckling. Fler och nöjdare kunder är i kikaren varför vi nu behöver ytterligare förstärkning.

Vi ser fram emot din ansökan som ska innehålla CV och personligt brev. Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning. Urval och intervjuer sker löpande.

För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta William Enders via william.enders@nordiska.com