Logotype

Logga in

Compliance Officer 

Vi är inne i en omfattande tillväxtfas. Detta ställer ökade krav på vårt arbete med regelefterlevnad och vi har beslutat att insourca compliancefunktionen. Vi söker därför nu en Compliance Officer som kommer ansvara för, och med att vidareutveckla, vår Compliancefunktion.

Ansvarsområde och rollbeskrivning

Som Compliance Officer på Nordiska kommer du arbeta i en verksamhet som genomsyras av entreprenörsanda och utveckling, där du ges stora möjligheter att utveckla såväl compliancefunktionen som din egen roll.

Du kommer arbeta mycket brett med en lång rad spännande frågor och till sina arbetsuppgifter hör bl.a. att:

  • Löpande följa upp verksamhetens regelefterlevnad och genomföra kontroller
  • Ge råd och stöd till verksamheten inom compliancefunktionens ansvarsområde
  • Bevaka nya och förändrade regelverk
  • Medverka när nya produkter och tjänster tas fram, samt ta Nordiskas tjänster till andra jurisdiktioner
  • Utbilda och informera verksamheten samt rapportera till berörda mottagareAktivt arbeta med att identifiera förbättringsområden för compliancefunktionen

Du rapporterar till bolagets VD. 

Erfarenheter och kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad jurist eller ekonom och med minst fem års relevant arbetslivserfarenhet från bank eller kreditmarknads­bolag.

För att trivas hos oss och fungera i rollen är det viktigt att du som person är prestigelös, driven och proaktiv samt besitter hög integritet samt god social och kommunikativ förmåga. Vi sätter vidare stort värde vid pragmatism och medarbetare som har nära till skratt.

Vi erbjuder

I våra centralt belägna lokaler invid Stureplan arbetar du i ett spännande och växande bolag i nära samarbete med våra övriga drivna kollegor inom olika funktioner. Företagskulturen och arbetsklimatet är viktigt för oss, varför vi värderar gemenskap och trivsel på arbetsplatsen högt. I denna roll kommer du få möjlighet att växa inom företaget och lära dig verksamheten, produkterna och finans­marknaden i grunden, vilka alla är under en spännande utveckling.

Ansökan

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Peter Ekström på tel. 070 813 51 85 eller peter.ekstrom@sharprecruitment.se

Sök tjänsten här