Logotype

Logga in

Vill du vara med och utmana finans­branschen?

Karriär

Är du en lagspelare som bidrar med god stämning, har kunden som utgångspunkt och trivs med stort ansvar och mycket frihet? Då kan Nordiska vara rätt arbetsplats för dig.

Vilka vi är

Nordiska är ett kreditinstitut som erbjuder krediter till företag och privat­personer, med eller utan säkerhet, samt inlåning med statlig insättningsgaranti. Vi har kontor i Stockholm och i Sundsvall men bedriver, förutom i Sverige, även verksamhet i Finland och Tyskland.

40 personer

Antal anställda

Varav 11 är kvinnor och 29 män.

2 kontor

Stockholm / Sundsvall

32 av oss sitter i Stockholm och 8 på kontoret i Sundsvall.

36 år

Snittåldern

På de talangfulla och drivna människorna som utgör Nordiska.

Att jobba hos oss

Vårt bolag har en unik sammansättning av kompetens och erfarenhet tillsammans med en tydlig kärna av entreprenörskap. Vi är i en mycket spännande utvecklingsfas där de senaste åren har visat att vår affärsmodell fungerar och därför fortsätter resan med full kraft.

Vi tror att kombinationen av skarpt affärstänkande och talangfulla människors uppfinningsrikedom skapar en stabil och växande verksamhet. Samtidigt ska tillväxten alltid vara hållbar och vila på en sund kreditgivning och noggrann regelefterlevnad.

Vi vågar testa nytt, ställa krav och sätta ribban högt, samtidigt som vi är transparenta och delar med oss av våra kunskaper och synsätt.

Hos oss kan du förvänta dig ett högt tempo och tätt samarbete med trevliga, drivna och skickliga kollegor. För att trivas är du prestigelös, nyfiken och ambitiös.

Hos oss får du:

  • Fast lön
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag
  • Förmåner via Benify
  • Trevliga centralt belägna kontor i Stockholm respektive Sundsvall

Våra värderingar 

work

Pålitliga

Vi är pålitliga och gör alltid vårt yttersta för att uppfylla våra åtaganden gentemot andra. Det gör det möjligt att skapa långa och tillitsfulla relationer.

school

Kompetenta

Vi är kompetenta och strävar alltid efter att lära oss nytt och att utvecklas. På så vis skapar vi mer värde både till bolaget och till våra kunder.

business

Drivna

Vi är drivna vilket innebär att vi ständigt ser möjligheter och inte ger upp. Därför hjälper vi varandra lika mycket som vi vågar ställa krav, och vi ger varandra feedback med intentionen att växa och bli bättre.

question_answer

Lyhörda

Vi är lyhörda vilket innebär att vi möter såväl vår ständigt föränderliga omvärld, som våra kunders och kollegors behov, med öppet sinne och en tillmötesgående inställning.

sentiment_satisfied_alt

Positiva

Vi är positiva eftersom vi är övertygade om att den inställningen både hjälper oss att prestera bättre och skapar ett trivsamt arbetsklimat.

Möt våra medarbetare

Hur är livet på Nordiska? Det bästa sättet att få en känsla för hur det är att arbeta på Nordiska är att ta del av vad våra medarbetare tycker.