Vi hjälper er ta
hem affären

Nordiska hjälper företag att genomföra fler affärer. Vi har själva vårt ursprung i en stark entreprenörsanda och gör därför alltid vårt yttersta för att hjälpa er till rätt finansiering. Med samma vilja har vi tagit fram både snabba och enkla fakturatjänster. 

Bli företagskund redan idag
VÅRA FAKTURATJÄNSTER

Bättre likviditet. Bättre affärer.

Fakturafinansiering låter er använda valda kundfakturor som säkerhet för att snabbt och billigt få tillgång till pengar på kontot. Ibland så snart som samma dag fakturan ställts ut. Utöver reskontrafinansiering omfattar våra tjänster även fakturahantering med inkassoservice. Via vår kundportal får ni full kontroll över er kundreskontra och ni kan enkelt följa inkommande betalningar från era kunder.
VÅRA FACTORINGSTJÄNSTER
Finansiering

För fortsatt tillväxt.

Vi drivs av att ha nöjda kunder, att göra skillnad där kunderna skall få det där som de flesta banker och kreditmarknadsbolag glömt bort; Service! God tillgång till likvida medel är centralt för att göra rätt investeringar inför framtiden. På Nordiska erbjuder vi ett brett spektra av låne- och finansieringsupplägg för att möta våra kunders behov av kapital. Vi jobbar med flexibla och individuella lösningar efter varje kunds förutsättningar – ofta i kombination med våra factoringtjänster för en smidig och effektiv helhet.
Läs mer om Finansiering

Nordiska som partner

Service

Med en stor vilja och stark drivkraft kan man också  behöva lite hjälp på vägen. Slå oss en signal eller skicka iväg ett mejl så hjälper vi till.

Kompetens
En av oss tog bearnaisesåsen till Argentina. En annan tävlade i konståkning. Tillsammans vill
vi bidra när du behöver det.

Flexibilitet
Kanske blir det inte alltid så som man tänkt sig. Men det är okej. Det viktiga är ju ändå oftast att det blir.  Och det fixar vi tillsammans.

Långsiktighet
En glad kund är en lång kund brukar vi säga på kontoret. Kanske menar vi centimeter ibland men oftast gäller det tiden för samarbetet.

Kontakta

Fyll i formuläret nedan så ringer en av oss upp dig. Har vi inte hört av oss innan nästa arbetsdag kl 17:00 så bjuder vi på lunch ;-)

Tack, din förfrågan är skickad. Vi återkommer till dig så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form
VÅR STRÄVAN

En glad kund gör en lång kund.

Liksom de flesta företag jobbar vi hårt för att våra kunder ska vilja stanna hos oss. Sen strävar vi också efter att få fler nya kunder. Varje dag. Det hjälper oss förstå hur viktigt det är att göra vårt yttersta för alla våra kunder. En glad kund är en lång kund brukar vi säga. Och en lång kund är en bra kund.

Vi hoppas att du vill vara både glad och lång så slå oss en signal på 08-23 28 00 eller skicka ett mejl så hör vi av oss.