Finansiering när ni verkligen behöver det

Nordiska hjälper företag att genomföra fler affärer. Vi har själva vårt ursprung i en stark entreprenörsanda och gör därför alltid vårt yttersta för att hjälpa er till en välanpassad finansiering.

Bli företagskund redan idag
FÖRETAGSFINANSIERING

Flexibla och individuella lösningar.

Vår långivningsmodell bygger på en grundlig bedömning där vi fördjupar oss i våra kunders situation och analyserar såväl återbetalningsförutsättningar som risknivå. Tillsammans utformar vi ett låneupplägg som hjälper ditt företag att expandera.

ORDERFINANSIERING

För fortsatt tillväxt.

När en större order dyker upp finns det sällan tid att vänta. Vi hjälper dig att finansiera inköp och investeringar i samband nytagna ordrar. Det gör att du behåller likviditeten i företaget även om du saknar medel vid själva beställningstillfället.
LAGERFINANSERING

Långsiktighet och planering.

Med vår lagerfinansiering får du bättre möjlighet att planera din lageruppbyggnad och kan anpassa dina inköp efter marknadspris och andra yttre förutsättningar. Samtidigt som du har kapital kvar att röra dig med.

OBJEKTFINANSIERING

Få kontroll över betalningar.

När du investerar i ny utrustning kan du använda denna som säkerhet för ett lån och på sätt dela upp betalningarna på längre sikt. Detta gör att du varken behöver binda kapital eller använda banksäkerheter.

Kontakta

Fyll i formuläret nedan så ringer en av oss upp dig. Har vi inte hört av oss innan nästa arbetsdag kl 17:00 så bjuder vi på lunch ;-)

Tack, din förfrågan är skickad. Vi återkommer till dig så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Nordiska som partner

Service

Med en stor vilja och stark drivkraft kan man också  behöva lite hjälp på vägen. Slå oss en signal eller skicka iväg ett mejl så hjälper vi till.

Kompetens
En av oss tog bearnaisesåsen till Argentina. En annan tävlade i konståkning. Tillsammans vill
vi bidra när du behöver det.

Flexibilitet
Kanske blir det inte alltid så som man tänkt sig. Men det är okej. Det viktiga är ju ändå oftast att det blir.  Och det fixar vi tillsammans.

Långsiktighet
En glad kund är en lång kund brukar vi säga på kontoret. Kanske menar vi centimeter ibland men oftast gäller det tiden för samarbetet.