Era kundfakturor blir pengar redan idag

Nordiska hjälper företag att genomföra fler affärer. Vi har själva vårt ursprung i en stark entreprenörsanda och gör därför alltid vårt yttersta för att hjälpa er till rätt finansiering. Med samma vilja har vi tagit fram både snabba och enkla fakturatjänster.
.

Bli företagskund redan idag

Så här funkar det

Som kund hos Nordiska har alltid tillgång till vår tjänst för Factoring.
Du loggar in och laddar upp dina fakturor och har sedan besked eller pengar på ditt konto inom 24 timmar.

FAKTURABELÅNING

Frigör kapital snabbt och enkelt.

Med dina fakturafordringar som säkerhet lämnar vi en kredit till dig som baseras på dina kundfordringars värde. På så sätt frigör ni snabbt och enkelt kapital. Genom att ni använder vår fakturabelåningstjänst så får ni hjälp med reskontrahantering, registrering av inbetalningar, påminnelser, dröjsmålsräntor och inkasso. Din administration blir således enklare samtidigt som kunderna betalar snabbare, vilket ger bättre likviditet och minskade räntekostnader. Så här fungerar det:

  • Ni skickar er faktura till oss
  • Vi belånar er faktura
  • Upp till 90 % betalning omgående – resterande när fakturan blir betald
  • Vi hanterar all fakturaadministration och kravhantering
Pris:
Ni betalar en ränta och limitavgift som motsvarar en vanlig checkkredit. Avgiften för hanteringen sätts med utgångspunkt från den volym av fakturor som hanteras samt det adminstrativa behovet som hanteringen ger.
FAKTURAKÖP

För fortsatt tillväxt

Med vår fakturatjänst köper vi dina fakturor och ni får betalt direkt snabbt och enkelt. På detta sätt förbättrar ni er likviditet och frigör kapital som ni kan använda till att göra bättre affärer. Genom att ni använder vår fakturaköpstjänst så får ni hjälp med reskontrahantering, registrering av inbetalningar, påminnelser, dröjsmålsräntor och inkasso. Din administration blir således enklare samtidigt som kunderna betalar snabbare, vilket ger bättre likviditet och minskade räntekostnader. Så här fungerar det:
  • Ni skickar er faktura till oss
  • Vi köper er faktura
  • Ni får omgående betalt fakturabeloppet minus den avtalade avgiften
  • Vi hanterar all fakturaadministration och kravhantering
Pris:
Ni betalar en avgift per faktura som ni säljer till oss, normalt mellan 1, 5 till 2,5 %. Avgiften för hanteringen sätts med utgångspunkt från den volym av fakturor som hanteras samt det adminstrativa behovet som hanteringen ger.

Kontakta

Fyll i formuläret nedan så ringer en av oss upp dig. Har vi inte hört av oss innan nästa arbetsdag kl 17:00 så bjuder vi på lunch ;-)

Tack, din förfrågan är skickad. Vi återkommer till dig så snart vi kan!
Oops! Something went wrong while submitting the form

Nordiska som partner

Service

Med en stor vilja och stark drivkraft kan man också  behöva lite hjälp på vägen. Slå oss en signal eller skicka iväg ett mejl så hjälper vi till.

Kompetens
En av oss tog bearnaisesåsen till Argentina. En annan tävlade i konståkning. Tillsammans vill
vi bidra när du behöver det.

Flexibilitet
Kanske blir det inte alltid så som man tänkt sig. Men det är okej. Det viktiga är ju ändå oftast att det blir.  Och det fixar vi tillsammans.

Långsiktighet
En glad kund är en lång kund brukar vi säga på kontoret. Kanske menar vi centimeter ibland men oftast gäller det tiden för samarbetet.